Vârsta e doar un număr…

Da, cel puțin în privința tenului, așa e. Poți avea 20 de ani și un ten îmbătrânit din motive genetice sau mecanice: poluare, nopți nedormite, îngijire incorectă sau deficitară a pielii. Ori poți avea 45 de ani și o piele luminoasă, hi – dratată, elastică fiindcă ai super gene, te-ai demachiat cu grijă mereu și te-ai hidratat constant.

Decodăm pentru tine câteva ingrediente cheie pe care le găsești în cosmeticele speciale destinate menținerii tinereții pielii, de la creme la loțiuni și serumuri.


Colagen. Este o proteină de care depinde elasticitatea si suplețea pielii. Producția de colagen scade odată cu înaintarea în vârstă, dar și dacă te expui mult la soare sau dacă fumezi.


Acid hialuronic. Este o moleculă zaharoasă puternic hidratantă și este ingredi – entul numărul 1 în produsele cosmetice anti-ageing. Are un efect de-a dreptul miraculos asupra tenului pentru că odată cu creșterea volumului de apă din piele crește și volumul pielii ceea ce înseamnă un aspect neted și proaspăt. Dar efectul trece rapid, așa că produsele cu achid hialuronic trebuie aplicate zilnic.


Vitaminele A, C și E. Sunt antioxidanți care ajută pielea să facă față poluării și degradării. Vitamina A contribuie la repararea structurii celulelor pielii, reduce producția de sebuum, facilitează formarea de colagen. Vitamina C neutral – izează radicalii liberi din piele proveniți în special din poluare. Vitamina E crește bariera de protecție a pielii față de razele ultaviolete.

Cremă Youth Activator Gerovital Luxury, 50 ml

Cremă de noapte ce redă aspectul tineresc al tenului, prin principii active ce acționează în reconstructia dermică.

Program intensiv de îngirjire Gerovital H3 Derma + Premium Care

Kit cu câte o fiolă pentru fiecare zi a săptămânii, îngrijește tenul și luptă împotriva îmbătrânirii acestuia.

Cremă Final Touch SPF 25 Gerovital Luxury, 50 ml

Are efect de întinerire imediat prin mascarea imperfecțiunilor, netezirea și uniformizarea tenului