Tips & Tricks Look Fresh

de Andra Manea – Official Make-up Artist L’Oreal Paris

Pentru o aplicare uniformă și o rezistența sporită a machiajului, aplică fondul de ten cu ajutorul unui burețel umezit anterior. Folosește doar mișcări de tapotare pornind din centrul feței înspre laterale. Poți reveni cu un strat suplimentar de fond de ten pe zona cearcănelor dacă ai nevoie de o extra acoperire.

Rotește creionul în timpul aplicării ca să păstrezi mina ascuțita și să ai precizie. Vara asta se poartă culorile, nu le ocoli, mai ales că ochii sunt la vedere!

Produsele 2 în 1 sunt atât de utile în vacanță! Începe cu un strat fin de ruj Long Lasting și doar după ce se usucă stratul de culoare, poți adăuga balsamul din celălalt capăt.
Aplicã mereu mascara în mișcări de zig-zag, de la baza genelor înspre vârfuri, pentru a obține un volum intens.

Flash Cat Eyes Liner vine în ajutorul tău cu o soluție inteligentă de make-
up: șablonul care te ajută să trasezi linii perfecte. Poziționează șablonul în prelungirea genelor, în colțul exterior și trasează o linie ultra precisă de tuș. Solutia idealã pentru un look super fresh: aplică fardul de obraz în centrul feței, pe pomeți, acolo unde te îmbujorezi în mod natural. Folosește puțin blush și pe puntea nasului și pleoape pentru un plus de prospețime.

Ruj Infaillible Long Lasting L’Oreal Paris

Este un ruj bifazic, hidratant, rezistent 24 de ore. Acidul hialuronic pe care îl conține menține buzele hidratate.

Tuș de ochi L’Oreal Paris Superliner Flash Cat Eye

Este ușor de aplicat datorită șablonului detașabil, în unghi. Este rezistent la apă și are o culoare bogată și intensă.

Mascara cu efect de gene false Bambi Eye L’Oreal Paris

Conferă un aspect de gene false datorită periei care rimelează genele perfect, lăsându-le curbate si cu volum spectaculos, de la primul strat.

Creion pentru contur L’Oreal Paris Le Liner Signature

Este un creion de ochi mecanic, în culori vibrante, ușor de folosit datorită vârfului precis, rezistent la apă și transfer.

Încrederea apare atunci când îți place ce vezi în oglindă!

Solutia idealã pentru un look super fresh: aplică fardul de obraz în centrul feței, pe pomeți, acolo unde te îmbujorezi în mod natural. Folosește puțin blush și pe puntea nasului și pleoape pentru un plus de prospețime.

Impecabilul make-up invizibil
Un machiaj invizibil este outfitul perfect pentru ten într-o vară caniculară. Și da, faptul că e atât de discret încât nu se ob- servă e un mare plus!

Dar de ce ai purta, totuși, un make-up imperceptibil? Îți spu- nem care sunt super beneficiile machiajului natural și câteva trucuri care schimbă complet abordarea și lookul final.

Fresh&Healthy. Cu un make-up invizibil tenul arată mai proaspăt și plin de viață. Un val fin de fond de ten uniformizează culoarea și ascunde discret eventualele pete solare. Iar un corector inteligent maschează cearcănele fără să încarce pielea fină din jurul ochilor.

Fard de obraz L’Oreal Paris True Mach

Este îmbogățit cu micro- pigmenți intenși care iluminează tenul si redă o textură fină pentru un aspect sănătos și proaspăt.

Fond de ten uniformizant cu efect mat Maybelline Fit me

Formula este îmbogățită cu micro-particule de pudră care absorb excesul de sebum, sporește rezistența machiajului și uniformizează pielea.

Fond de ten ARDELLE Beauty Cameraflage

Are o acoperire mare și este rezistent întreaga zi. Uniformizează tenul, acoperă imperfecțiunile și netezește liniile fine.

Pudră translucidă Dress Me Perfect Deborah Milano

Are o textură ușoară, care fixează machiajul si conferă tenului un aspect neted, fără să încarce, datorită sferelor de micro-silica din compoziția sa.

Protecție&Hidratare. Multe dintre produsele de machiaj pentru un make-up natural imperceptibil oferă protecție solară și au formule hidratante. Sunt cele mai bune prietene ale tale!

Clean&Trendy. Lookul 100% natural nu va ieși niciodată din tendințe așa că machiajul nude îți va evidenția frumsețea nativă și personalitatea.


Texturile perfecte. Un machiaj invizibil este, înainte de toate, foarte fin executat. Produsele sunt ușoare, îmbogățite cu particule de iluminare, fluide, nu încar- că tenul și nici nu au o tendință de a se strânge în preajma ridurilor de expresie. Culorile potrivite. Atât fondul de ten cât și corectorul trebuie să fie foarte apro- piate ca nuanță de cea a tenului tău.

Aplicarea. În cantități foarte mici, progresiv, din centrul feței către extremități. În cazul în care îți plac pudrele, folosește una pulbere, translucidă, doar pentru a ilumina pomeții, fruntea și puntea nasului.

Conturarea. Sprâncenele sunt mai importante ca în orice alt tip de machiaj. Conturează-le discret, fir cu fir, cu un creion cu formulă rezitentă la transfer și la apă, în exact nuanța lor.

Fond de ten 24Ore Nude Perfect Deborah Milano

Conține proteine lupine care restabilesc celulele pielii, cuarț și polizaharide care hidratează și protejează împotriva poluării.

Pensule Vegan Bamboo Collection Parsa Beauty

Mânerul pensulelor este fabricat din lemn natural de bambus cu creștere rapidă, din culturi certificate.

Creion pentru sprâncene Deborah Milano

Permite vopsirea sprâncenelor, dar și aranjarea acestora datorită periuței atașată pe capac.

Anticearcăn Instant Anti-Age Eraser Maybelline

Are o acoperire ridicată, este perfect pentru o piele matură, nu se depozitează în pliuri și nu accentueaza ridurile.