Ce-ai zice de o perie de păr eco-friendly?

Poate că nu ești neapărat genul care investește zilnic resurse considerabile în coafură. Dar cu siguranță ești genul care iubește naturalețea unui look simplu și fresh. Intuim că îți dorești ca zilele proaste ale părului tău să dispară din calendar și îți spunem secretul: transformă periatul într-un ritual de îngijire!

Perie rotundă pentru păr Parsa

Părul va avea strălucire datorită perilor din păr de mistreț, îmbogățiți cu keratină, și volum datorită formei care ușurează coafatul.

Perie ovală pentru păr Parsa

Confecționată din bambus, cu peri din lemn, rotunjiți, conferă un masaj plăcut scaplului și descurcă cu grijă părul.

Sănătatea

Totul începe cu sănătatea firului de păr și cu o schimbare de optică: oferă-i zilnic părului tău grija și atenția pe care și tu ți le dorești de la ceilalți. Oferă-i confortul unei perieri blânde, revigorante și naturale. Nu cu o perie sau un pieptene din plastic, ci cu un instrument inteligent, special și 100% natural, cu peri îmbogățiți cu extracte de bambus ori lotus.

Aspectul

Proaspăt, modern, senzual și atât de ușor de obținut acasă! Principiul e simplu: cu cât dai mai multă atenție detaliilor de îngrijire, cu atât mai multă frumusețe câștigi la nivel de textură, luminozitate, flexibilitate.

Atitudinea

Lumea se schimbă puțin câte puțin, cu fiecare dintre gesturile noastre. Te încurajăm să inviți natura în viața ta nu doar din considerente etice, ci și pentru că ea vine cu cele mai bune și non invazive soluții.