Look de vară toridă

Vibe-ul feminin și nonșalant al anilor 90 se simte din plin în materie de hair style, mai ales la nivel de texturi și volume. Îți spunem cum să folosești cele mai inteligente produse de styling pentru cele mai cool coafuri cu aspect senzual.

Tunsorile lungi, în scări. Au făcut senzație în anii 90 și sunt marele hit al acestei veri, într-o versiune încă și mai relaxată, cu și mai multe șuvițe care încadrează fața. Cea mai cool abordare – aspectul ușor răvășit pe care îl are părul după ce faci baie în mare. Obții efectul cu ajutorul unui spray de textură și volum. Aplică-l pe părul ud de la rădăcină spre vârfuri, uscând părul de sus în jos, cu o perie rotundă.

Boburile de toate felurile. De la clasicul french, rotund, pâna la cele scurte, asimetrice și la boburile lungi până la bărbie, toate variantele sunt uber trendy. Le dai volum cu un spray cu fixare puternică și de durată dar nu le finisezi impecabil, pentru că vrei să pară că nu te-ai străduit!

Pentru a obține cel mai trendy efect al verii, o coafură naturală, imperfect finisată, ai nevoie de un păr într-o stare perfectă. Sănătos, puternic și strălucitor. Știm ce produse trebuie sa alegi pentru a-l menține în formă și cum să le folosești eficient!

Șampon + balsam la fiecare spălare. Alege produsele duet, care se completează unul pe celălalt. Iar pentru o mai bună hidratare, nu clăti intens balsamul, astfel încât o cantitate foarte mică de produs să rămană pe firul de păr. Usucă-ți părul liber sau, dacă folosești un uscător, pune treapta cea mai mică de căldură.

Mască o dată pe săptămână. Indiferent dacă e un produs de hrănire sau hidratare, ori unul conceput special pentru părul deteriorat, colorat artificial sau creț, ritualul e același. Aplică masca de la câțiva centimetri de rădăcină până la vârfuri și așteaptă câteva minute să-și facă efectul. Descurcă părul cu delicatețe înainte de a o îndepărta, apoi clătește abundent.

Uleiul zilnic. Mai ales dacă ai părul creț (deshidratat de la natură) sau deteriorat de la expunerea excesivă la soare, fă din aplicarea uleiului un ritual zilnic. Alege un produs cu extracte naturale ce întăresc și repară firul de păr, pune în palmă 1-2 stropi, apoi masează-ți vârfurile până când palmele îți rămân curate. Evită rădăcinile pentru a nu pierde volum.