Dimineți rezervate pentru plăceri delicioase

Să recunoaștem că dimineața nu e neapărat cea mai bună parte a zilei pentru unii dintre noi. Dar când vine vorba de a ne trezi să vedem răsăritul pe malul mării, sorbind din cafea, aproape cu ochii închiși, aerul rece al dimineții și calmul care învăluie atmosfera ne fac să ne îndoim puțin că dimineața ar fi chiar atât de rea. Pentru cei din tabără cealaltă, zorii oferă momentul perfect pentru a bea cafeaua în liniște, a medita sau pentru a lucra fără ca nimeni să-i întrerupă. Cu vieți care parcă evoluează înspre a fi tot mai aglomerate, înțelegem cât de greu e ca uneori să strecurăm un obicei sănătos în rutinele noastre pline de ședințe și deadline-uri sau să ne întoarcem la el atunci când punem puțină pauză.

Noi, la Very&So, ne-am gândit să îți venim în ajutor cu o selecție de produse din gama Carrefour BIO pe care să le ai mereu la îndemână pe birou sau pe masa din bucătărie și care să-ți reamintească să te ții de obiceiurile sănătoase pe care le-ai început. Micul dejun fiind poate cel mai important dintre acestea. Cu ingrediente provenite din agricultura ecologică, gama Carrefour BIO cuprinde o varietate de produse din care poți alege la următoarea vizită în magazinului nostru. Cât privește selecția făcută, aceasta include esențialele unei dimineți rezervate pentru tine și cei dragi.

Sirop de agave Carrefour Bio

Sirop de agave Carrefour Bio, 250 ml – 12,3 lei

Obținut din suc organic de agave, poate fi folosit ca înlocuitor al zahărului.

Curmale Bio fără sâmburi, 150 g- 7,59 lei

Curmale bio confiate fără sâmburi

Curmale Bio fără sâmburi

O cafea bună, preferabil fără zahăr sau lapte – dar hei, nu suntem aici să judecăm preferințele când vine vorba de cafeaua cea sfântă – servită cu un biscuit în formă de inimă poate fi, spre exemplu, unul dintre acele mici obiceiuri care să contribuie la starea ta de bine încă de la primele ore. Două sau trei, de fapt trei sau patru, pătrățele de ciocolată mai târziu, în mijlocul unui video-conferințe, spunem noi că sunt necesare pentru a-ți ridica nivelul de energie și ca să uiți de a doua cafea din zi.

Tot printre momentele dulci se numără și acelea în care vrem să ne trezim mai devreme pentru a face mici surprize iubitului, soțului sau copiilor plini de energie încă de la șapte dimineața. Și primul preparat care ne-a venit în minte și care ar fi unanim acceptat și așteptat de familie ar fi vafele belgiene și sărate, și dulci, într-o zi de weekend.

Știm că poate aceste obiceiuri nu se compară cu incredibila senzație de relaxare dintr-o vacanță, dar credem că ne ajută să ne concentrăm pe lucrurile care într-un final contează.

Biscuiți cu ciocolată neagră Carrefour Bio, 150 g – 7,8 lei

Obținuți din aluat cu ingrediente provenite din agricultură ecologică, cu topping de ciocolată neagră, delicioși și sățioși.

Biscuiți cu ciocolată neagră Carrefour Bio
Ulei de cocos Carrefour Bio

Ulei de cocos Carrefour Bio, 460 ml – 19,9 lei

Obținut prin presare la rece, are un conținut ridicat de substanțe nutritive și poate fi folosit atât în bucătărie, cât și în cosmetică.

Grija față de tine

 

Și, pentru că nu am terminat cu recomandările pentru momente de relaxare, vrem să amintim de uleiul de cocos. Prezent în această categorie ca favoritul nostru în materie de îngrijirea pielii, pentru că o hidratează, dar și a părului, pentru că îl face moale și catifelat. Ce să mai vorbim de cât de bine se potrivește în pregătirea preparatelor tale! Uleiul de cocos o să-l facă pe orice gurmand să suspine la un curry cu năut și orez basmati pentru cină.

Ce vrem noi să spunem cu toate acestea e că în viețile noastre pline, obiceiurile sunt importante pentru a avea o zi așa cum ți-o dorești. Iar dimineața e cel mai bun moment pentru a începe cu ceva plăcut pentru tine, în primul rând.