Buze neînfricate

Chiar dacă buzele ne sunt, deocamdată, acoperite de măști, punem pariu că nu vei putea rezista tentantelor rujuri îndrăznețe cu care ne ademenește primavara 2021. Majoritatea au formule rezistente la transfer, așa că nuanțele puternice de fucsia și roșu aprins – culorile vedetă pentru primăvară-vară – nu vor migra. Pentru acelea dintre voi mai discrete, secretul primăverii este luminozitatea.

Magenta Dream

Credem că și ție ți-e dor de călătorii și de plaje exotice în culori amețitor de aprinse. Încearcă un beauty-compromis până când vei putea ajunge din nou pe ele: un look cu buze magenta care să-ți readucă irezistibilul zâmbet de vacanță. Rujul mat are cel mai modern efect, dar hidratează-ți foarte bine buzele macar 2-3 zile înainte de a-l purta și fă-le un scrub delicat.

Cu toate că nu s-a demodat niciodată, roșul capătă un statut special in primavara 2021. În combinație cu un creion corai, foarte discret aplicat doar pe pleoapa internă, rujul roșu definește unul dintre cele mai cool&fresh lookuri monocromatice ale sezonului. Mai ales pentru cele cu ochi deschiși la culoare.

Noul roșu clasic

Dacă nu faci parte din grupul fetelor dependente de ruj, nu înseamnă că ești în dezavantaj. Balsamurile ușor pigmentate ale sezonului viitor vin în tonuri proaspete, îți îngrijesc buzele și îți dau un aer inocent-senzual.

Balsam de buze pigmentat

Nude look

Cele mai sexy buze nude nu sunt, de fapt, cele complet nemachiate. Lip-glossurile în nuanța pielii vin cu luminozitate și au efect hidratant, pentru un aspect sănătos. Trucul e să nu folosești creion de contur pentru buze și nici să nu depășești conturul lor natural.