Manichiură All You Can Dream

Aproape că nu există ceva ce să-ți treacă prin cap în materie de manichiură și să nu fie trendy în 2021. Noi am selectat cele mai funcționale tendințe, ușor de întreținut când trebuie să folosești zilnic o canitate impresionantă de dezinfectant. Ne place la nebunie cum arată unghiile cu aceste manichiuri care, în plus, ne inspiră și ideea de curățenie.

Mix&Match

Alege 3 nuanțe diferite de lac de unghii și pictează fiecare unghie într-o culoare diferită de unghiile învecinate. Dacă ești o persoană discretă, combină nude cu alb și negru sau gri. Dacă vrei un look efervescent, încearcă galben, portocaliu si roșu. Iar pentru unul tropical, combină verde și bleu cu lac transparent. 

Disco fever

Albastrul electric e trendy și pe unghii, nu doar pe pleoape. Poți să-l porți aplicat impecabil, dar e util să știi că unghiile ușor ciobite au și ele farmecul lor, mai ales dacă ai un look personal inspirat de cultura punk-rock. De reținut: culorile închise arată cel mai bine pe unghiile tăiate scurt. 

Naked French

Lacul transparent e o unealtă neprețioasă în portfard: te ajută să dai un aspect impecabil unghiilor în numai 5 minute (cu uscare cu tot!). Dar pentru ca o manichiură french să arate bine trebuie să investești în întreținerea unghiilor și mâinilor: cremă reparatoare, ulei de cuticule și un cleștișor profesional pentru curățarea lor. 

Pasteluri&Co

Galben pai, bleu ciel, verde fistic dar mai ales roz bonbon – toate sunt încântatoare și apetisante, de asemenea pe unghii tăiate scurt sau mediu, pătrate sau rotunjite. Important e să alegi tonul care se potrivește pielii tale.