Ten sexy & priviri electrizante

Pe de o parte pentru că avem toate atât de multă nevoie de o atitudine pozitivă după anul pandemiei. Pe de alta, fiindcă în ciuda măștilor și socializării limitate, nu am abdicat de la principiile feminității. 

Piele luminoasă, cu aspect sănătos și natural 

Dacă n-ai fost niciodată o fană a fondului de ten, 2021 este anul tău. Ca un bonus, eventualii pistrui și sprâncenele naturale, chiar și cele cu imperfecțiuni, sunt contrapunctul ideal pentru acest look. Reține însă că trebuie să dai o mare atenție îngrijirii: demachiere corectă, loțiuni și serumuri vitaminizante, protecție solară chiar și iarna, alimentație sănătoasă și hidratare din abundență – cu creme dar și cu cei măcar 2 litri de apă recomandați pe zi.

Extra eyeliner

Cine nu știe să mânuiască tușul de pleoape, ar trebui deja să se antreneze pentru că ochii puși în evidență cu eyeliner sunt cea mai senzuală abordare a make-up artiștilor pentru 2021. Înarmează-te cu răbdare și fă multiple încercări, până descoperi forma perfectă pentru conturul ochilor tăi și capeți dexteritate. Știm, seria de eșecuri poate fi demoralizantă, dar perseverează și te vei bucura de rezultate: privirile expresive nu pot trece neobservate, mai ales dacă vom fi nevoiți să purtăm în continuare mască. 

Machiaj monocrom

Adică alegi o singură nuanță, de obicei una delicată și naturală – roz pal ori piersică pentru tenurile deschise la culoare sau bronz pentru cele închise – și o folosești atât pe pleoape, cât și pe pomeți și buze. Trucul, în cazul acestui machiaj, e discreția maximă, rezultatul ar trebui să fie un look luminos și atât de natural încât machiajul aproape că nu se ghicește.

Albastru electric

Cu siguranță toate simțim nevoia unei nopți nebune de dans. Vestea bună e că în primăvară pleoapele electrice vor fi o alegere firească pentru o zi oarecare. Albastrul disco al anilor 90 revine exact la timp ca să ne ridice moralul și să ne dea un boost de energie. Reține însă un mic detaliu: dacă alegi pleoape electrice, păstrează tenul curat și natural, iar pentru buze folosește doar un balsam transparent.