Ultra Hair

Primăvara 2021 încurajează tunsorile și coafurile relaxate, inspirate din lunile în care, cu saloanele închise, am fost obligate să avem grijă de părul nostru acasă. Dar relaxat nu înseamnă neîngrijit ci dimpotrivă. Pentru efectul scontat, orice coafură relaxată se bazează pe un păr sănătos și doar aparent nedisciplinat.

Breton lung și inegal

Poate că te numeri printre cele pe care pandemia le-a prins cu bretonul netuns sau le-a forțat să se tundă singure. Fără să știi, ai fost trendy înaintea trendurilor. Inspirați de naturalețea perioadei, hair stylist-ii propun în 2021 atât breton extra lung, care depășește linia frunții, cât și varianta inegal tăiată, exact ca și cum te-ai tunde tu. 

Cărări impecabile

Fie că îți place să-ți coafezi perfect părul, fie că ești adepta unui stil mai lejer, un lucru e cert: daca porți cărare, trebuie să fie perfect trasată. Pe mijloc sau pe o parte, e alegerea ta. Iar dacă vrei ceva cu totul și cu totul nou, poți face un experiment cu două cărări simetrice.  

Wet Look

Vestea cea mai bună e că nu trebuie să aștepți vara ca să te bucuri de părul de vacanță, aranjat lejer de apa mării. Coafurile cu aspect umed își fac intrarea încă din primăvară și le poți realiza cu produse speciale, care nu încarcă și nici nu degradează firul de păr.