Makeup

Pentru ten

Despre și

Makeup

Să te iubești înseamnă să-ți recunoști frumusețea naturală. De aceea, un make-up potrivit e ca o declarație de dragoste pe care ți-o faci când vrei să-ți pui în lumină trăsăturile. Spune-le ochilor tăi cât de mult le apreciezi culoarea cu un fard de pleoape sau alege un ruj colorat care te va face să zâmbești când te privești în oglindă.

Fie că-ți place un look mai natural sau adori să te joci cu nuanțe și culori, cu produsele de make-up Very&So îți scoți în evidență frumusețea naturală și te reîndrăgostești de felul în care arăți, în fiecare zi.

Alese

Pentru tine

În unele zile, ai nevoie de un kit de bază pentru un make-up simplu și natural: fond de ten, un pic de pudră, mascara și un ruj discret. În zilele în care simți să te joci mai mult, ai nevoie de mai multă culoare, de mai multe tonuri și nuanțe: farduri în zeci de culori, tuș, creioane pentru ochi, sprâncene sau contur de buze. Pe toate le găsești la raftul de make-up din Bonteria Very&So, așa că te așteptăm să alegi ce se potrivește frumuseții tale.
V&S Mag

Ce-ai zice de o perie de păr eco-friendly?

Poate că nu ești neapărat genul care investește zilnic resurse considerabile în coafură. Dar cu siguranță ești genul care iubește naturalețea unui look simplu și fresh.

citeşte mai multe

+

V&S Mag

Look de vară toridă

Vibe-ul feminin și nonșalant al anilor 90 se simte din plin în materie de hair style, mai ales la nivel de texturi și volume. Îți spunem cum să folosești cele mai inteligente produse de styling pentru cele mai cool coafuri cu aspect senzual.

citeşte mai multe

+

Vezi articolul precedent

Vezi articolul următor