Parfumuri

Pentru ten

Despre

Parfumuri

Parfumurile pot fi o adevărată terapie. Unele ni se potrivesc atât de bine, încât ne fac să ne simțim minunat în pielea noastră de la prima pulverizare. Altele au puterea să ne teleporteze în cele mai frumoase și mai exotice locuri de pe pământ. Așa că dacă vrei să-ți găsești parfumul pereche, te așteptăm în Bonteria Very&So să pornești într-o călătorie aromată prin toată gama noastră de parfumuri. Este atât de variată, încât ai toate șansele să-ți găsești preferatul!

Alese

Pentru tine

Dacă ești o persoană plină de energie și pusă mereu pe distracție, ți se potrivește un parfum fructat. Dacă iubești natura, te-ar prinde bine un parfum floral, iar dacă îți place să ai o atitudine mai misteriosă, atunci poți alege un parfum oriental. Oricum ar fi personalitatea ta, dacă ești în căutarea unui parfum care vrei să vorbească despre tine, hai la Very&So să testezi gama noastră.

V&S Mag

Parfumul ca stare de bine.

Unii dintre noi, mai norocoși, l-au găsit deja, în timp ce alții încă sunt în căutarea acelui parfum care să-i reprezinte cu adevărat. Pentru cei din a doua categorie, vă dăm câteva vești, sperăm noi, îmbucurătoare.

citeşte mai multe

+

V&S Mag

Scurt ghid în lumea parfumurilor

Și pentru a vă demonstra încă o dată complexitatea acestei industrii care n-o să înceteze să ne surprindă prin imaginație și suspans, am strâns un top cinci lucruri care să îți folosească drept mic ghid de călătorie prin această lume complexă de tonuri și subtonuri florale, orientale, fresh sau lemnoase.

citeşte mai multe

+

Vezi articolul precedent

Vezi articolul următor