Pentru

armonie

Pentru zâmbet

Despre și

Pentru
armonie

Avem tot timpul două case. Corpul nostru este prima. Cu cât ne simțim mai bine și mai natural în el, cu atât suntem mai fericiți și mulțumiți cu fiecare lucru pe care îl trăim. Iar cea de-a doua este casa în care locuim, cea care ne face să ne simțim în siguranță, liniștiți și relaxați.
Cu produsele Very&So poți avea grijă de amândouă la fel de bine și, cel mai important, îți vei găsi inspirația să trăiești în armonie atât cu ce simți în interior, cât și cu ce te înconjoară.

Alese

Pentru tine

Produsele pentru armonie de la Very&So sunt perfecte pentru atunci când vrei să transformi relaxarea și grijă pentru tine într-un obicei sănătos. La noi găsești vitaminele de care ai nevoie să-ți începi ziua cu energie, ceaiuri din plante numai bune de savurat înainte de somn, uleiuri esențiale, lumânări și bețișoare parfumate pentru oaza de liniște de la tine din apartament și multe alte produse naturale și dietetice pentru un meniu echilibrat.

V&S Mag

Dimineți rezervate pentru plăceri delicioase

Noi, la Very&So, ne-am gândit să îți venim în ajutor cu o selecție de produse din gama Carrefour BIO pe care să le ai mereu la îndemână pe birou sau pe masa din bucătărie și care să-ți reamintească să te ții de obiceiurile sănătoase pe care le-ai început. Micul dejun fiind poate cel mai important dintre acestea.

citeşte mai multe

+

V&S Mag

Uleiul, esențial pentru o barbă sănătoasă

O lecție care să te ajute în rutina ta zilnică. Am ales dintr-o diversitate de branduri, acele produse care să facă parte dintr-o gama completă de îngrijire și care să se potrivească stilului tău de viață.

citeşte mai multe

+

Vezi articolul precedent

Vezi articolul următor