Pentru

bebe

Pentru ten

Despre și

Pentru
bebe

Când ai un bebeluș, timpul se măsoară diferit. Cu atât de multe lucruri de făcut și cu zile atât de scurte, ai nevoie de un loc ca Very&So, în care să găsești tot ce ai nevoie pentru copilul tău, la un preț bun și la o calitate la fel de bună. Așa că în loc să pierzi timpul alergând dintr-un magazin în altul, te așteptăm la noi cu o gamă variată de produse pentru bebeluși care îți vor face viața mai ușoară și îl vor face pe micuțul tău mai fericit.

Alese

Pentru tine

Scutece, șervețele umede, pudră, mâncare de bebeluș, suzetă, jucării, accesorii și câte și mai câte. Lista de cumpărături devine foarte lungă atunci când ai un bebeluș. Dar poți veni cu ea liniștit la Bonteria Very&So, pentru că la raionul pentru bebe găsești tot ce ai nevoie în fiecare zi, atât pentru acasă, cât și pentru atunci când ieșiți la plimbare prin parc.

V&S Mag

Vârsta e doar un număr...

Da, cel puțin în privința tenului, așa e. Poți avea 20 de ani și un ten îmbătrânit din motive genetice sau mecanice: poluare, nopți nedormite, îngijire incorectă sau deficitară a pielii. Ori poți avea 45 de ani și o piele luminoasă, hi – dratată, elastică fiindcă ai super gene, te-ai demachiat cu grijă mereu și te-ai hidratat constant.

citeşte mai multe

+

V&S Mag

Dimineți rezervate pentru plăceri delicioase

Noi, la Very&So, ne-am gândit să îți venim în ajutor cu o selecție de produse din gama Carrefour BIO pe care să le ai mereu la îndemână pe birou sau pe masa din bucătărie și care să-ți reamintească să te ții de obiceiurile sănătoase pe care le-ai început. Micul dejun fiind poate cel mai important dintre acestea.

citeşte mai multe

+

Vezi articolul precedent

Vezi articolul următor