Pentru

corp

Pentru ten

Pentru păr

Despre si

Pentru
corp

Există un cadou pe care poți să ți-l dăruiești în fiecare zi: câteva minute în care să-ți îngrijești pielea din cap până în picioare cu produse potrivite pentru corpul tău. Nu numai că îți va tonifia corpul și pielea va arăta mereu tânără și sănătoasă, dar va funcționa ca o sesiune scurtă de SPA. Un pic de masaj în timp ce aplici crema sau uleiul, un pic de aromaterapie de la parfumurile revigorante pe care le conțin loțiunile, un pic de relaxare în timp ce te bucuri de momentul tău și gata. De atât ai nevoie să te simți din nou minunat în pielea ta.

Alese

Pentru tine

Dacă ai nevoie de produse pentru corp, ia-ți un pic mai mult timp când vii în Bonteria Very&So, pentru că gama noastră este extrem de bogată. Și e normal să fie așa, pentru că suntem atât de diferiți când vine vorba de piele, încât e nevoie de varietate: la Very&So găsești creme de corp pentru piele uscată, loțiuni de corp pentru fermitate, uleiuri relaxante, naturale și aromate. Te așteptăm să alegi exact ce ți se potrivește.

V&S Mag

Mituri despre SPF

Protecția solară e un subiect ultra dezbătut și întors pe toate fețele. Și totuși câteva prejudecăți ramân în continuare nealterate, deși sunt departe de adevăr. Le demitizăm!

citeşte mai multe

+

V&S Mag

Tips & Tricks Look Fresh

Pentru o aplicare uniformă și o rezistența sporită a machiajului, aplică fondul de ten cu ajutorul unui burețel umezit anterior. Folosește doar mișcări de tapotare pornind din centrul feței înspre laterale.

citeşte mai multe

+

Vezi articolul precedent

Vezi articolul următor

Promoțiile lunii Produse
pentru corp

vezi toate promoțiile

+

-25% Pentru corp
PREȚ REDUS
1799
PREȚ INTREG
2399
Mască pentru picioare IROHA cu ulei de cannabis
-20% Pentru corp
PREȚ REDUS
2399
PREȚ INTREG
2999
Gel de duș Bio Intra, 400 ml
-10% Pentru corp
PREȚ REDUS
2789
PREȚ INTREG
3099
Loțiune pentru corp Love, Beauty and Planet, 400 ml