Pentru

curățenie

Pentru ten

Despre și

Pentru
curățenie

Casa ta respiră altfel când e curată – și tu la fel când o vezi strălucind. Știm, procesul nu-i tocmai plăcut, dar rezultatul face toți banii: după o sesiune de curățenie generală te simți… vorba aia, ca acasă!
În multe feluri, e ca mersul la sală: ai vrea să se termine cât mai rapid, dar ți-ar plăcea ca rezultatul să țină cât mai mult timp. Dacă tot ai muncit, ai vrea ca podelele să-și păstreze strălucirea, că praful să nu se pună așa de repede la loc, că piatra și calcarul să nu-ți ia cu asalt baia proaspăt lustruită… Iar pentru asta, e esențial să alegi produsele de curățenie potrivite.

Alese

Pentru tine

Cumpără dintr-o mișcare tot ce-i trebuie casei tale: produse de curățat bucătăria și baia, soluții pentru pardosele, spray-uri pentru lustruit toate tipurile de mobilă, mopuri, mături, pămătufuri, bureți, bureței și lavete… plus niște soluții pentru probleme atât de specifice, că nici nu știai că le ai. Cu alte cuvinte, îți oferim de toate! Mai puțin voință – cu asta, va trebui să te descurci tu.

V&S Mag

Ce-ai zice de o perie de păr eco-friendly?

Poate că nu ești neapărat genul care investește zilnic resurse considerabile în coafură. Dar cu siguranță ești genul care iubește naturalețea unui look simplu și fresh.

citeşte mai multe

+

V&S Mag

Mituri despre SPF

Protecția solară e un subiect ultra dezbătut și întors pe toate fețele. Și totuși câteva prejudecăți ramân în continuare nealterate, deși sunt departe de adevăr. Le demitizăm!

citeşte mai multe

+

Vezi articolul precedent

Vezi articolul următor