Pentru

îngrijire

Pentru ten

Despre și

Pentru
îngrijire

Despre lucrurile delicate nu trebuie să vorbești în șoaptă, ci cu încredere, cu îndrăzneală și cu siguranța că meriți cea mai bună îngrijire de care poți avea parte. Noi ne-am gândit la produsele care te-ar putea face să te simți în largul tău în orice circumstanță și sperăm că ți-am ghicit nevoile.

Suntem siguri că vizita ta în ceastă categorie va fi la fel de scurtă ca cea de la raft – știi pentru ce vii, alegi, pui în coș și mergi mai departe. Iar dacă se întâmplă așa, e perfect! Înseamnă că ne-am făcut treaba bine și că am reușit să includem în colecția noastră fix brandurile pe care le căutai.

Alese

Pentru tine

Aici găsești detaliile care-ți fac viața mai ușoară: produsele de igienă feminină lunară și cele de incontinență urinară, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Adică fix produsele la care ar trebui să te gândești cât mai puțin – le folosești pentru că ai încredere în ele și știi că poți să-ți continui ziua ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic, cu senzația că ești Very&So safe în orice secundă.

V&S Mag

Body boost

Pe piele se citesc cel mai bine toate acțiunile noastre: dieta, stilul de viață, raportul pe care îl avem cu jobul, calitatea relațiilor. Îți împărtășim câteva trucuri simple prin care îi poți reda echilibrul.

citeşte mai multe

+

V&S Mag

Les Cosmétiques Design Paris

De la geluri de duș revigorante, uleiuri nutritive pentru corp, creme și săpunuri hidratante, Nectar of Beauty te conduce într-o lume unică a simțurilor prin combinațiile sale inedite de arome fructate.

citeşte mai multe

+

Vezi articolul precedent

Vezi articolul următor