Pentru

păr

Pentru corp

Pentru zâmbet

Despre și

Pentru
păr

Ondulat sau drept, bogat sau delicat, lung și mlădios ca-n reclamele de la TV sau scurt și vopsit în culori îndrăznețe – oricum ți-ar arăta părul, știm că e cartea ta de vizită, felul în care te exprimi și o extensie a personalității tale. Sunt zile în care îți stă perfect! Dar și dimineți în care simți că pur și simplu nu te înțelegi cu el…

Noi îți promitem că o să fie mai ușor să-l îmblânzești cu produsele de îngrijire care i se potrivesc, așa că am pus laolaltă o mulțime de șampoane, loțiuni, perii de păr și accesorii care să te facă să uiți că ai știut vreodată ce înseamnă să ai “a bad hair day”.

Alese

Pentru tine

Mergi la sigur cu șamponul și balsamul cu care te-ai obișnuit deja sau îndrăznește să experimentezi cu produsele de care doar ai auzit – alegerea e numai și numai a ta! Dar nu zicem și că alegerea e ușoară: la Bonteria Very&So, găsești atât de multe măști hidratante, balsamuri, spray-uri fixative sau de protecție, vopseluri și geluri, în atât de multe variante și arome, încât va fi greu să alegi ce să pui în coș. Vestea bună e că ne găsești tot aici (sau în magazine) și data viitoare!V&S Mag

Ce-ai zice de o perie de păr eco-friendly?

Poate că nu ești neapărat genul care investește zilnic resurse considerabile în coafură. Dar cu siguranță ești genul care iubește naturalețea unui look simplu și fresh.

citeşte mai multe

+

V&S Mag

Tips & Tricks Look Fresh

Pentru o aplicare uniformă și o rezistența sporită a machiajului, aplică fondul de ten cu ajutorul unui burețel umezit anterior. Folosește doar mișcări de tapotare pornind din centrul feței înspre laterale.

citeşte mai multe

+

Vezi articolul precedent

Vezi articolul următor