Pentru

protecție

Pentru ten

Despre și

Pentru
protecție

Trăim cu siguranță vremuri dificile, dar știm deja că împreună suntem mai puternici și că prevenția e cea mai importantă metodă de-i păstra în siguranță pe cei pe care-i iubim. Așa că, din respect față tine și de cei dragi ai tăi, facem tot efortul pentru a-ți pune la dispoziție cele mai sigure produse de protecție pentru prevenirea răspândirii Covid-19.
Evită un drum la farmacie și refă-ți din câteva click-uri stocul de articole de bază de care ai nevoie, pentru a te asigura că următoarele tale interacțiuni sociale se vor desfășura fără riscuri.

Alese

Pentru tine

Pune în coșul de cumpărături, pe lângă alimentele zilnice, și gelurile dezinfectante sau măștile de care ai nevoie pentru a-i ști pe cei dragi în siguranță. Ai garanția noastră că alegem doar produsele care respectă 100% normele sanitare în vigoare și că refacem stocurile cât putem de des. Deși, ca să fim foarte sinceri, e singurul raionul de care sperăm din suflet să nu mai ai nevoie nici tu, nici alții, pe viitor.

V&S Mag

Mituri despre SPF

Protecția solară e un subiect ultra dezbătut și întors pe toate fețele. Și totuși câteva prejudecăți ramân în continuare nealterate, deși sunt departe de adevăr. Le demitizăm!

citeşte mai multe

+

V&S Mag

Tips & Tricks Look Fresh

Pentru o aplicare uniformă și o rezistența sporită a machiajului, aplică fondul de ten cu ajutorul unui burețel umezit anterior. Folosește doar mișcări de tapotare pornind din centrul feței înspre laterale.

citeşte mai multe

+

Vezi articolul precedent

Vezi articolul următor