Pentru

ten

Makeup

Pentru corp

Despre și

Pentru
ten

Cea mai delicată, dar și mai expusă parte a pielii tale, cea care face cunoștință zilnic cu soarele, frigul, vântul și ploaia, merită toată grijă și atenția ta. Investește în frumusețea naturală a tenului tău cu produse de cea mai bună calitate, de la cele mai renumite branduri, și află de ce are nevoie pielea ta în fiecare zi pentru a radia.

Hainele și accesoriile sunt importante, dar un ten îngrijit e cel care vorbește de la sine despre atenția și dragostea pe care ți le acorzi. Alege produsele de îngrijire care ți se potrivesc și începe să te simti chiar azi Very&So good în pielea ta!

Alese

Pentru tine

Știm că pielea ta nu poate să-ți vorbească, dar îți transmite semnale așa cum știe: când e prea uscată, prea grasă sau prea iritată, îți spune, de fapt, de ce are nevoie. Aici, găsești toată gama de produse de îngrijire pentru toate tipurile de ten, de la săpunuri de față și creme hidratante la măști sau gomaje pentru ritualurile săptămânale de frumusețe. Pregătește-te să te experimentezi cu o mulțime de texturi și parfumuri delicate!

V&S Mag

Make-up rapid de vară

Savuroase tonuri de roșu, corai și burgund invocă prospețimea cireșelor și îți tentează buzele și unghiile. Explorează cele mai apetisante glossuri, rujuri si lacuri de unghii ale sezonului, joacă-te cu ele și vei vedea cum ți se împrospătează nu numai look-ul ci și starea de spirit.

citeşte mai multe

+

V&S Mag

Uleiul, esențial pentru o barbă sănătoasă

O lecție care să te ajute în rutina ta zilnică. Am ales dintr-o diversitate de branduri, acele produse care să facă parte dintr-o gama completă de îngrijire și care să se potrivească stilului tău de viață.

citeşte mai multe

+

Vezi articolul precedent

Vezi articolul următor