Pentru

zâmbet

Pentru păr

Pentru armonie

Despre și

Pentru
zâmbet

Știi că atunci când zâmbești, luminezi întreaga încăpere. Și dacă bucuria vine din interior, încrederea de a zâmbi din toată inima vine din senzația că îngrijirea pe care ți-o oferi în fiecare dimineață îți pune în valoare frumusețea adevărată.

Începe-ți ziua cu o doză de prospețime oferită de produsele de igienă dentară care ți se potrivesc și dă-ți un refresh pe parcursul zilei cu apa de gură sau ața dentară din colecția Very&So, ca să ai încredere să întâmpini fiecare zi cu gura până la urechi. Pentru că, indiferent cine ești și câți ani ai, ridurile de zâmbet sunt cel mai fermecător detaliu.

Alese

Pentru tine

Pastă de dinți simplă sau pentru albire? Periuță clasică sau electrică? În gama noastră, găsești zeci de branduri care să-ți răspundă la toate întrebările – de la apă de gură sau ață dentară la periuțe electrice și tot felul de accesorii, pentru cel mai sănătos și luminos zâmbet. Încearcă și produsele la care nu te-ai gândit încă, ca să transformi un banal moment de spălat pe dinți într-un ritual zilnic de prospețime.


V&S Mag

Tips & Tricks Look Fresh

Pentru o aplicare uniformă și o rezistența sporită a machiajului, aplică fondul de ten cu ajutorul unui burețel umezit anterior. Folosește doar mișcări de tapotare pornind din centrul feței înspre laterale.

citeşte mai multe

+

V&S Mag

Vârsta e doar un număr...

Da, cel puțin în privința tenului, așa e. Poți avea 20 de ani și un ten îmbătrânit din motive genetice sau mecanice: poluare, nopți nedormite, îngijire incorectă sau deficitară a pielii. Ori poți avea 45 de ani și o piele luminoasă, hi – dratată, elastică fiindcă ai super gene, te-ai demachiat cu grijă mereu și te-ai hidratat constant.

citeşte mai multe

+

Vezi articolul precedent

Vezi articolul următor